Boliger

Moderne boliger i et ferieparadis

Anlegget

Første byggefase omfatter en rekke eneboliger og leiligheter med ferdigstillelse fra 4Q 2022 og utover. 

Hver av eneboligene vil ha 2-3 soverom, og 2-3 bad, avhengig av hustype og størrelse.

Svømmebasseng er opsjon og kommer i tillegg. Ikke alle eneboliger vil egne seg for eget svømmebasseng, og det vil derfor være viktig å komme tidlig inn i prosjektet for valg av riktig bolig og tomt dersom du ønsker dette.

Egne svømmebasseng per leilighetskompleks.

Boligene er svært delikat innredet og holder en høy kvalitet på innredning. Det foreligger flere valgmuligheter på interiør for de som kommer tidlig inn i prosjektet.

Det er vektlagt god kvalitet på standardinnredning og produkter, med muligheter for tilvalg for de som skulle ønske det.

Boliger

Leiligheter

Priser fra 235 000 euro, ekskludert avgifter. 

Det nyeste komplekset består av 60 lux leiligheter fordelt på 4 bygninger med felles svømmebasseng, oppvarmet basseng, terrasse område på bakke nivå, 1. og 2. etg, samt solarium med utekjøkken for sommersesongen på Penthouse (topp etg).

Leilighetene har parkeringsplass og lagerrom i kjelleren.

Leilighetene har to soverom og to bad, åpne løsninger med kjøkken, stue/spiserom.

Nåværende salgspulje er leveringsklare mai 2024. Puljene selges ut raskt, så det er viktig å ta kontakt for å sette i gang prosessen raskt.

Enebolig

Priser fra 328 000 euro, ekskludert avgifter.

Eneboligene er moderne med et bredt utvalg av forskjellige alternativer for design og tomtestørrelser.

Vakre og moderne lyse funkisboliger i ulike størrelser; både eneboliger, rekkehus og leiligheter med et bredt spekter av tilvalgsmuligheter for design og innredning.

Arkitekten har vektlagt åpne og luftige planløsninger med spisestue, kjøkken med høy kvalitet i alle ledd, og stuer med store glassdører direkte ut til privat hage, svømmebasseng og/eller terrasse.

Boligene byr på romslige doble soverom med egne bad og plassbygde garderober. Soverom på bakkeplan har direkte adkomst til hage og eventuelt basseng.

Forside