Resort

Santa rosalia

Beliggenhet

Santa Rosalia Resort ligger strategisk til på Costa Calida; nær Costa Blanca og kun 4 km unna sjøen.

Resorten ligger mellom Los Alcazares og Torre Pacheco, og er blant de desidert største prosjektene på Costa Calida per i dag.

Resorten ligger under 5-minutters kjøretur fra strendene i byen Los Alcazares og Mar Menor-sjøen, en velkjent lagune i Middelhavet.

Nærmeste flyplasser er; Alicante flyplass, som ligger en drøy time unna, og Corvera (Murcia), som ligger omtrent 25 minutter unna.

Forside

Området

Santa Rosalia ligger omgitt av frukttrær mellom kommunene Torre Pacheco og Los Alcazares, som begge tilhører Mar Menor-regionen i Murcia.

Det er et svært fruktbart jordbruksområde med store sitrusplantasjer, som byr på et rikt utvalg av friske kortreiste grønnsaker hele året.

Sitrus-sesongen starter i november og varer ut mars, og mandeltrærne står i sin karakteristiske rosa prakt i januar og februar
Gjennomsnittstemperaturen i året ligger på 18 grader, og området har mer enn 300 soldager i året!

Regionen har en rik historie, og tilhører den berømte og idylliske Costa Calida-kysten som strekker seg over 250 km fordelt mellom Middelhavet og Mar Menor. Costa Calida-kysten er kjent og berømt for sine endeløse strender og bukter med hvit sand og krystallklart vann.

Regionen er også kjent for sitt gode kjøkken, basert på ferske råvarer fra Middelhavet og jordbruket rett utenfor stuedøren.

Området har et godt utvalg av meget gode restauranter basert på både det lokale og internasjonale kjøkken.

Resorten

Santa Rosalia er en unik og altomfavnende resort som rommer det aller mest man kan ønske seg av fasiliteter.

Bærekraft

Fokus på bærekraft sparer ikke bare penger, men er en viktig del av å ta vare på planeten vår.

Resort

Aktiviteter

Resorten byr på aktiviteter for alle målgrupper: