Om oss

Sammen skaper vi det gode liv i Spania

Costa Linda Intl.

Costa Linda Internasjonal SL – etablert av Casto Carmona Alcala allerede i 1998 i Los Alcazares – er i dag den eldste og mest anerkjente eiendomsmegleren i området, og har direkte avtaler med en rekke utbyggere, deriblant utbyggerne av Santa Rosalia. 

Costa Linda International har et solid nettverk av profesjonelle tjenesteleverandører og håndverkere, som kan bistå med eksempelvis vedlikehold, oppussing, nybygg, terassser og svømmebasseng.

Selskapet har en solid økonomi, og har kommet sterkt ut av både finans- og pandemikriser som ellers har påvirket spansk næringsliv og økonomi i vesentlig grad.

Om Oss
Forside
Resort

drivkraften

Casto er spansk og er selve drivkraften bak Costa Linda. Han og teamet behersker til sammen 10 språk – inkludert norsk. 

Costa Linda har hatt en sterk tilstedeværelse i området siden start, og kjenner derfor boligmarkedet og aktørene svært godt. Selskapet har selvfølgelig et omfattende nettverk av leverandører – og ikke minst myndighetskontakter – relatert til godkjenninger, og formaliteter ifb med boligaktiviteter.

Selskapet har alle lisenser for å operere som eiendomsmegler, og har etablert gode og velfungerende rutiner for hele prosessen rundt bygging, salg og kjøp av eiendom.

Anne er norsk fra Oslo, og kan skilte med godt over 20 års tilhørighet til Los Alcazares og omegn. Hun har samarbeidet med Costa Linda de siste 13 årene, kjenner regionen svært godt og kan bistå kjøpere i prosessen med å bli kjente med- og føle seg trygge i området.

en komplett rådgiver

Vi tilbyr en skreddersydd og helhetlig “pakke “, – basert på deres ønsker og vår erfaring – rådgir og følger dere gjennom hele prosessen fra nysgjerrighet til «turn key»; både ved kjøp/salg av bolig og kjøp av tomt til nybygg.

Det kan være mange spørsmål knyttet til det å eie bolig i Spania. Vi hjelper deg med bl.a disse spm.

Om Oss